Cursus informatie

Activiteiten en cursussen

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show

Evenementenhulp

Heel vaak vinden er in de gemeente Harderwijk allerlei en zeer uiteenlopende evenementen plaats. Op uw evenement, braderie, sporttoernooi of festival is een EHBO post onmisbaar. Het Rode Kruis Harderwijk verzorgt volledig ingerichte EHBO posten inclusief vrijwilligers en de gewenste voorzieningen. Ons verzorgingsgebied zijn de gemeenten Harderwijk, Ermelo en Putten. Buiten onze gemeenten adviseren wij u contact op te nemen met het Rode Kruis in betreffende gemeente.

Ondersteuning op grote en kleine evenementen

Het Rode Kruis voorziet uw evenementen graag van Eerste Hulpverleners. Wij verzorgen daarnaast volledig ingerichte EHBO posten en alle benodigde materialen. De IJsbaan op de Markt, de wielerrondes in oa Harderwijk/Ermelo en de jaarlijkse Avondvierdaagse zijn bekende voorbeelden van onze professionele inzet, maar u kunt het Rode Kruis ook inhuren voor kleinschalige evenementen.

Organiseert u een evenement of festival?

En wilt u gebruik maken van de professionaliteit en kwaliteit van onze evenementen-hulpverlening of heeft u vragen? Ga naar de homepage voor contactinformatie

Inlog vrijwilligers